<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Award ohh award
Thursday, August 12, 2010 @ 9:49 PM
0 comment(s) | BOO!


Assalammualaikum

Gile la , nak post dekat blog pun kena perah otak gile2 macam nak amek periksa PMR , eh caye tak mau amek PMR lagi (T_T) . Akhirnya dapat gak satu benda yang boleh di postkan . Klau caye post benda yang merepek kerepek , payah gak , hahahha .

Oke , caye dapat award ! Award ni from Sis Fieqa yang comeyy , keh3 . Pandai tak caye puji ? Kannn ? Baik kau olang cakap pandai skrang , hahah . Oke tak lawak . Sis Fieqa bagi award ni dekat sume follower dia termasuk la caye yang cute ni *perasantan hehe . Biasa la caye kan pakar dalam bab2 perasan ni :D Sudah2 cukup untuk merapu LOL . Thanks Sis Fieqa ! Nanti kalau sudi bagi la lagi , hahah xD

Comeyy giler kan award ni ? :D Jeles kt strawberry dia , haha .

Eh , sesapa nak award ni , follow la Sis Fieqa tau ^^ *Kak , caye dah promote blog akak ni , tak de tipss ka ? hehe . Haha , gurau2 . Nak sambung dengar lagu JUSTIN BIEBER ni , bye cume olangg ^^

Labels:


© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.