<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Kenapa 'anda' suke cari musuh ?
Thursday, May 20, 2010 @ 3:53 PM
0 comment(s) | BOO!

Assalammulaikum dan Salam 1 Malaysia . . .
Hello sume !
:5: :5: :5:
Lame nyer aien x update blog nie !! rindu sangat3 kt kau laa blog ! keh3 Ermm , nie aien nk cite ttg 'Anda' kt tajuk post nie , 'Anda' ini ialah seorang lelaki di kelas aien , haiyooo ! Perangai die mengalah kan kerbau ! Trookk . Suke cari pasal dengan budak perempuan kt kelas aien , 1 Intan . Ish3 , ape nk jadi laa , dri skolah rendah lagi perangai die x berubah2 !

Tadi masa mata pelajaran B. Inggeris , skali lgi die cri pasal wooo ,, benci nyer laa , tapi bkan dgn aien tau . Dgn kwn aien ni . Name die Q . Masa 'Anda' sdg 'bekerja' cri pasal tuh , aien x nmpk tau ,
sbb aien ade kerjaa , [ceewaahh kerja la sgt] Tetibe Q ni menangis What happen ?! <--- dlm kepala aien , pastu Cikgu aien pon tnye laa Q nie , die tunjuk laa kt 'Anda' nie . . haishh ! aien dh agak dhhh !! Muka die je laaa , x de ke muka lain !

Then , 'Anda' nie buat laa muka blur/seposen/innocent/suci menyampah laa mak aiihh ! Pastu , Cikgu pon x nk laa paksa die nie [klau aien pon x nk] . Lagi beberapa minit sebelum balik rumah , Cikgu nk selesaikan laa perkara tadi , sruh laa 'Anda' nie minx maap kt Q . hurmm , die dh laa keras kepala ! X de makne nyer nk minx maap ~ Waktu kemuncak : jeng ! jeng ! jeng !

Si 'Anda' ni buat2 la nk buang smpah kt blakang laa konon , so kitorang ingatkan die nk minx maap kt Q , sbb tmpt dduk Q kt blakang . Q pon msti fikir yg same gk kan , pastu tetibe Q nie bgn dri tmpt dduk die , then jerit "AKU TAK NK MAAP KAN KO !!!" Woh ! terkejut beruk kitorang satu kelas , then Q ni lari kluar klas kt koridor dpn tu jerr . [mcm drama la pulakk] ish3 , Q dduk kt koridor tu sekejap jer slps aien , amirah n nina pujuk die , then die pon msuk klas , masa tu pon dh nk balik dh ponn . Q nie kata esk x nk dtg skolah ! :O biar laa die , nk hilang kt stress KOTT . Kpd 'Anda' , jgn suke CARI MUSUH ok . aku dh byk bersabar dh dgn kau oii .
Tu jer laa aien nk cite , soryy la pnjg sgt :39:hehhe . .


P/S : mcm nk bunuh jer 'Anda' nie , korang tau x ? huh

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.