<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Entry mengada hahaha
Friday, August 13, 2010 @ 4:22 PM
0 comment(s) | BOO!


Assalammualaikum

KAHKAHKAH , tajuk caye sangat2 lah mengada :D Caye nak cerita tentang kisah gile2 best ni . Nak tau tak ape dia ? Hehe , kalau korang baca nanti jangan blacklist caye lak , sebab cerita ni memang gile . Hahaha . Gile2 .

Oke , korang tau kan Twitter ? Mesti r kan . Caye mula berjinak-jinak dengan cik twitter ni sejak bila tah *ingatan 3 suku , haha . So , mula2 tu caye follow la olang2 sebab nak cari follower , keh3 . Pastu terjumpa la dengan kekasih caye ni *tipu3 iaitu JUSTIN BIEBERR . Hahaha , dah agak dah , mesti korang cakap "Cehh !" , haha . So caye follow la JBku :P

Then2 , caye harap dia follow la balik (T_T) *sebuah impian kanak2 kecil heh . Bermula la misi untuk mengspam JB ni , memandangkan cuaca negara dia berbeza dari Malaysia , so terpaksa la caye curi on malam2 :D Hari2 la caye mention dekat JB caye ni , sian caye , terlalu obses . Ahaks . Lantak laa . Then suatu hari ni kannnnnnn~~! JB kannn~~! Telah kann~~! :D Follow caye yang gile ni~~!! HAHAHAHAHHA , gembira bukan kepalang laaa caye waktu tu ! Yesss2 ! :D

Caye dah catat , buat reminder , tulis dalam kertas sume laah , yang dia follow caye , kuang3 xD Nak tau tak bilaa ??? :D Tarikhnya , ehem2 20 Jun 2010 , pada pukul lebih kurang 11 malam . Dah lama dahh :P Korang tau tak apa reaksi caye ? :D Biarlah rahsia~~ Sangat2 la batak . Hehehe . Sejak tu , keobsesan caye pada JB caye ni makin la memuncak (T_T) Tak pe laa , dah tak boleh nak elak sebab dia cute sangat . Hahaha . Sekarang caye nak dia RT caye lakk . Tapi tak mungkin (T_T) . Oke laa , tak leh cerita banyak2 , ahahhah :D

Mengadakan ? Caye dah cakap dah , haha . Entry ni terlalu poyoss . Tak pe la , caye sebenarnya tak tau nak post apa :P Bye2 cume olang ^^

Labels:


© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.