<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Cerita di Penang :D
Saturday, August 28, 2010 @ 4:37 PM
3 comment(s) | BOO!


Assalammualaikum

Dah 18 hari kita berpuasa ^^ ( gua tanya izz tadi ) hahahha . Okeoke , aku sekarang dekat Penang :D Kat sini boleh laa dikatakan panas , adoii . Tekak aku asyik rasa kering jer . Dah r pagi tadi tak sahur . Padan muko kau aien , sape suruh tido pukul 3 pagi ==

Nak cerita pasal Amani ni , hikhik . Amani ni keje die tidoo jee *mcm maksu dia xD Tapi memang la , Amani kan baby lagi :D hehe . Tapi kalau dia dah nanges , errr . Idk . Hahahha , tapi tak leh lawan maksu dia yg baik ni *perasantan xP . Aku dulu2 waktu kecik2 kena SAWAN tangis T_______________T . Sekali nanges kiamat dunia . Wahahahha . Aku selalu nampak hantu kot waktu kecik2 dulu >:) Naseb baik dah besar dah tak nampak , err . Seramm .

Waktu Khamis aritu kat airport Subang nampak kedai BIG APPLE , tergugat iman gua , hahahha . Tahan2 xD . Aku naik flight pukul 5:30 macam tu laa kot , aku pon tak tau == malas nk on henset lagi nak tengok jam , adess . Pastu tgh dok tunggu sblom naik tu , pi tangkap gamba yg bukan2 , hehe .

Aku ni jenis tangkap gamba separuh2 , hua3 . Nampak sayap dia je laa yo .

Aku kat sini tak buat pape . Macam budak sewel tak de keje dok melangut je . Tu r kau aien , sape suruh tak bwk homework dtg sini -.- Seperti yang telah dikatakan , caye budak malas >:D Naseb baik ade buku best . Tapi aku rase buku yang aku bace tu buku bdk kecik kot . Tapi macam buku org besar je *perasan dh besar hehe .

Encyclopedia tuu , haha .Yang kartun tu abaikan xD

Muka budak malas yang perasan ;D

Labels: , ,


© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.