<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Hello
Wednesday, August 8, 2012 @ 5:11 PM
0 comment(s) | BOO!

Heyyyyloooooooooo pewwwwwpeeeeeel o/

Gred Otak
Tuesday, May 10, 2011 @ 5:00 PM
1 comment(s) | BOO!

Helooo le friends, erk. Folio Sivik was over, TEEEEEEEEEEEEEEEET. *horey morey*
Kay, siapa awesomazing? Cuba hampa semua teka perkataan bawah ni, dan kamu kamu akan tahu apakah gred otak anda.

*senang joooooooo ni, beghehhhhhh!

Dah teka dah?! Mesti laju gila ni kan?! Bagus-bagus-bagus-bagus. Pandai kome semua :''> Saya harap jawapan semua betullah. Sebab senang gila, gila gila 'gilaaaaaaaaaaaa'. 'Jawapan dia gila'. Nak jawapan tak? Tak yah lah, konfem betul punyalah! Tak caya tengok ni..

Betul semua tak? #cool

K lah, selamat beramah la ye, zzzzzzzzzzzz. Bestnya ayat saya. Jangan cemburu malah dengki ye teman-teman sekalian sama ayat saya ini. Kbai. Sebelum tu aku nak cakap aku SUKA Kristen Stewart =.= Sebab dia ada laki hot =.= Heh, siapa ganggu Kristen, langkah jambul aku dulu! =.=======

*kedai mana jual short jenis tu, aku nak beli dengan kedai-kedai sekali. Kbai.

P/S: Happy Birthday Izzry, form 3 ye dah kamu bro! Semoga dapat 8A PMR nanti :D Hahahha, aku dah wish berapa kali dah? :3

Hantu pun nak mandi -.-
Saturday, April 23, 2011 @ 7:57 PM
0 comment(s) | BOO!

Helooo jojes, HIHIHI, jojes jojes sekalian, the speaker nak cakap yang jojes jojes semua sangat jojes. Ok dah tu je.

What the day?! He talked to me >< Oh man, awesome awesome. Hahaha, zzzz hai kawan-kawanku, kenapa kome semua gelak masa dia cakap tu? Macam mana aku nak kontrol cool kalau macam tu? Grrrrr, kejam betul! >< Tapi, menyesal pulak aku tak main 'benda' tu. Bukan senang hari macam ni nak muncul :''3

Apa aku merepek kat atas tu pun aku tak tahu, kawan-kawanku yang perasan jojes yang sanggup gelakkan aku je tahu ToT Ok ok, tadi ada karnival kurikulukum kat SMK Seskyen 24 (2), boleh lah. Tapi takleh lawan masa hari Karnival HEM :> Aku jaga booth Geografi :D Besh besh, tapi aku banyak merayau, heh.

Abes ceghita untuk hari ni. Sekarang ceghita pasal semalam yang sangat menakutkan~ Heh, gila duh =.= Dalam pukul 9 lebih macam tu kan, opkos 9 malam. Masa main dengan bespren aku, pesbuk, tetiba ada bunyi taik eh bukan bunyi kreok kreok. Apa tu bunyi kreok kreok? Ahh, lantak lah bunyi pe. 2 kali bunyi tu. Masa first dia bunyi tu ingat dalam bilik aku, pffft takut gila siut.

Pastu, aku dah macam batu depan laptop ni. Taktau nak buat apa. Then bunyi tu berhenti sekejap. Pastuuuuuu, bunyi tu ada lagi >< Kali ni lagi menakutkan kot. Aku rasa bunyi tu dalam bilik air or toilet. Apa2 jelah. Aku terus bangun lari keluar rumah O__? ye! aku lari! Takut siuut. Dengan tak pakai tudung hape -.- Aiayayaya.

Kat luar rumah tu, nak panggil jiran suruh teman aku kat rumah ni, oh lupa nak cakap aku duduk sorang2, yang lain keluar. urgh urgh urgh. Pastu nampak la Danish dengan Awish kat bawah rumah *jiran Ajak dorang teman aku kat rumah, lol. Pastu kami poyo2 berani pergi bilik air, tahu ada apa?! Tak de pape! Grrr, tengok jamban pulak, tahu ada apa!? Tak de pape! Adoi, pastu aku buat demo kat dalam bilik air macam mana bunyi yang bangang tu, amek cebok, laga lagakan dengan dinding kolah, macam tu lah bunyi dia. PFFFFFT.

Abes cite, aku suruh dorang temankan aku sampai famili aku balik. Tapi aku tertidur sebab penat sangat, taktau dorang buat apa masa aku tido tu, KAHKAHKAH. Kau hantu nak mandi pun pilih2 lah tempat. Bilik air aku yang jojes tu pun kau nak singgah! Kbai.

GRRRRRRRRR, bbi betol kau ni kan =.========

Senapang sebagai hadiah?!
Monday, March 28, 2011 @ 6:05 PM
0 comment(s) | BOO!

Well hello my friends! hahahha, *ikot gaya orang putih ok.
Ni ai nak habaq mai ni, ada ke seorang manusia ni bagi aku senapang sempena birthday aku last week? Ada jugalah orang macam tu. Geram betul aku. Buat apa kau nak kasi senapang tu ha? Nak suruh aku tembak kau pastu tarik kau bawa masuk dalam peti sejuk? Pastu dah beku sejuk sume suruh aku makan kau? ._______________.

Ok, sila silalah percaya fakta yang aku dapat senapang sempena birthday. Manusia yang telah kasi senapang patah ke senapang putus tah ialah.. jeng jeng booom booom *percikan bunga api - Siti Nur Afiqah Bt Ramlan. Hahahha, sekali seguni aku kasi nama :D Thank you Siti kerana senapang tu. Even, benda tu kecil tapi sangat bermakna.

Heheh, sanggup kan Siti ni kasi aku senapang?! Marah dia sekarang. >Facebook Siti Nur Afiqah< Tadi buat sidang bersembang kat facebook dengan Siti ni, pastu dia cakap ayah dia beli hadiah untuk aku sebab my birthdaylahkan. Aku punyalah happy tahap mat salleh dapat berjemur.

Masalahnya, macam mana nak kasi? Dah lah kitorang setahun tak jumpa even sekolah sebelah je, sejengkal pon tak sampai! Haishh. Pastu dia kata nak datang rumah aku >:D Aku tunggu kat pagar. Dia datang dengan seluar tidor petak dia tu. Aku apa lagi gelak la sampai terburai perut. Tapi jangan risau dah kutip xD Ikaaa!! Beza gila kau kan sekarang?! AHHHHH, setahun tak jumpa kau dah jadi macam mak orang! >o< I miss youuu ikaa!! Terubat rindu dihati setelah berjumpa dengan mu. Power punyaa ayat. Kbye.

Netball tournament was awesome :) Thank you cikgu, kakcik and friends. HEHE.

P/S: Senapang tu key-chain senapang yang besi tu. mwehehehhe. Thank you so much Siti Nur Afiqah and Encik Ramlan :>

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.