<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Aku nak hadiah for my birthday.
Friday, March 18, 2011 @ 12:04 AM
1 comment(s) | BOO!

WOIWOIWOIWOI.
Helooo, Selamat pukul 12:07 pagi semua! Saya selaku bini Justin Bieber (percayalah) ingin menulis dan mengatakan bahawa saya OFICIALLY 14 years old, Form 2, Tingkatan 2, 14 tahun. Hip hip horaaaayy to me! Jap, nak pergi hamek mic. OK, ready..

Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me,
Happy Birthday to MEMEMEMEMEE,
Happy Birthday to me! *mic terpelanting* MUAHAHAHHA!

Ha, macam mana? Power tak vokal saya? ekeke xD Wish aku for this freakin birthday, aku nak present :) Present C: Present :] Present :3 Yesh, aku teringin nak sambut macam orang kaya buat tuh. Ada kad jemputan harijadi, kek besar gedabak, belon-belon, orang datang kerumun kat rumah, topi atas kepala aku duduk depan meja penuh dengan hadiah dan kek coklat yang nyummehh. Eh, melebih pulaks. Hahhahha, so happy birthday to ME.

Doakan yang terbaik untuk aku. Wish me luck!

Happy giler siut >,<. MWEHEHEHEHEHEHHE. 18th March 2011

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.