<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



No more hilang kepala!
Sunday, March 13, 2011 @ 3:06 PM
0 comment(s) | BOO!

Heloo, welooow smith. HAHA jk.
Dah lama aku tak update benda alah ni. Aku pun dah lupa pe nama dia .___. Kes berat ni. Sila pandang serius lagi tajam. Huahuhhahha, ntahlah malas gila nak update benda alaa..h blog ni. Budak cun -eiymah ada tanya aku semalam ke kelmarin ke tahun lepas tah, asal aku dah lama tak update. Ohh, ailebiulah :* Thank you sebab caring my BLOG. Hahha, gilo. Aina pon samo. Blog dia dah lawa, pegi la tengoks, jenguks, dan lawats.

No more hilang kepala, no more botak kepala, no more missing head. Ngeh ngeh, aku dah reti taruk header kat benda alaaa..h blog ni. Susah betul la guna classic template ni. Naseb aku pandai mengcopyanjing cara nak taruk header. Dengan kata lain, learning or studying or observation xD Baru je beberapa puluh saat yang lepas aku upload. HIHI.

Eden sedang dilamun seleseseleselema. ToT Hingus berdarah pulak tuh. Aiyak. Sakit hidung ku yang penyek ni. Lagi satu, aku at Penang umah kakak, buat kenduri kesyukuran aku kawen dengan Justin Bieber. Eh betul la mana de aku tak tipu. Ok byee.

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.