<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh
Wednesday, December 15, 2010 @ 12:47 AM
0 comment(s) | BOO!

Assalammualaikum

Heloo semua :D Woah, first time saya join GA ni. Harap-haraplah first time ni membawa tuah. Hehehhe. Saya teringin nak join GA anjuran Encik EdY sebab hadiah dia best-best. Dari Singapura, Padang and Beijing :D Jeles cek dibuatnya. Nak tengok hadiah-hadiahnya? Click :) Amacamm? Best punyaaa. Wkaka. Okay, cukup untuk membebel-bebel.


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh".
Okay, sudah :D
2. Jadi follower blog ini.
Itu wajib boss. Ekeke.
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure diorang tahu.
Saya nak tag Aina. *Oi aina buat tau hehe
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni.
Siapp.

Kalaulah saya menang, saya nak fridge magnet dari Beijing tulah. Hehhe, macam best ja. Lagi satu keychain Singapore, boleh la saya gantung kat beg sekolah saya untuk tahun depan. Hahahha.

Tarikh tutup dia 11.59PM pada 19/12/2010. Cepat join ramai-ramai. Haraplah saya dapat satu daripada semua hadiah-hadiah tu. Weee :D Siapa nak join boleh la tekan pada banner gambar yang cool itu.

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.