<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Entry Jangan Baca
Sunday, December 12, 2010 @ 10:39 PM
0 comment(s) | BOO!

Assalammualaikum

I'm warning you guys, this entry is so bahaya. Kalau dah baca, korang kena ikut semua arahan yang aku tulis. Kalau tak korang akan dikenakan sembelit 3 minggu berturut-turut. No joke, no kidding, this is serious. Haaaaaaaaaaaaaa.

Woi, takutlah. Eeeee, bengang betul aku -.- #Hmmm, tara papa, tara papa, kalau tak takut pun tidak apa-apa. Tapi.. macam aku cakap tadi la ye ;p Okay, aku nak keluarkan arahan ni. Kalau dah baca takat sini, anda tidak boleh sekali-kali berpatah balik!

Pertama - Anda harus click di SINI.

Kedua - Anda juga harus click di SINI.

Ketiga - Ooooi, nanti dulu lagi satu je ni. Click SINI pulak.

Keempat - Hheheh, best tak click-click? :D Wkaka, entry kali ni memang stress punya. Ngeh ngeh ngeh.

Wait, warning lagi kalau korang tak click.. I don't know if korang kena sembelit 3 minggu okay. Aku dah warn awal-awal :D Hahhahah, apa kejadah aku buat entry ni. Hehe, sebenarnya aku nak naikkan je view kat video tu. Kalau korang tak tengok tak apa. Asalkan korang click, tu yang penting. Bestkan entry kali ni?

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.