<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



New look, new eyes
Friday, November 12, 2010 @ 6:15 PM
0 comment(s) | BOO!

Assalamualaikum

Finally, blog ni dah kembali di atas landasannya sendiri. Dah tak malu untuk menyembunyikan mukanya yang penuh dengan kecacatan dan kesengetan. Hahahha, yeahh I know ayat aku power daripada kau Ok, kali ini aku guna classic template pulak. Seriously, waktu aku nak revert ke classic template memang aku fikir dua tiga ratus kali, sampai nak menangis kot hahha, gilaa

Susah gila nak edit, heh. Tensen! Rasanya nak dekat 3 hari 3 malam kot aku bersekang mata dok mengedit. Sampai pukul 3 pagi kot sebab tu lah aku ada mata baru sekarang ni haha, penuh dengan eye bag yang sangat menyerlah dan comel! Photobucket

Heh, tadi aku tak pergi sekolah, bangun pukul 7:15 sebab aku tidur pukul 2 semalam sebab edit blog sebab aku bengong Tiba-tiba, mak aku jerit 'ain! tak nak pegi sekolah ke?' Aku pon dengan separuh sedar dalam hati, omgomg pukul berapa sekarang. Tengok jam pukul 7:15 pastu amek towel, keluar bilik air nak dekat pukul 7:30 Terus aku tak nak pergi sekolah. Malu lah datang lambat ni wehh.

Btw, terima kasih kepada Blogskin and Fangmin sebab sudi kongsi template yang comel gila, suka suka suka Hahahha, kenapa entry aku kali ni penuh dengan ayat-ayat yang skema?

© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.