<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1841452684712688399\x26blogName\x3dA+I+E+N+B+E+N+I\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aienbeni.blogspot.com/\x26vt\x3d-2435457823126266422', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
YOU ♥ FLY GIRL HOME

words



What?


Click:)


nostalgia



Budak nii kembang gilos
Friday, October 15, 2010 @ 3:12 PM
6 comment(s) | BOO!

Assalammualaikum

Selamat pagi blogger-blogger hensem , blogger-blogger comel :D Hehe , marilah kita puji-memuji di permulaan hari , ada juga la faedahnya daripada mengeji orang . Tapi kena laa ikhlas ye , hehe . Oke , hari ni aku sangat kembang dan kembang sangat aku hari ni . *let's rewind

Nak tahu kenapa gua cakap gua kembang ? Heshh , bukan yang tu lahh , gua cakap gua kembang sebab gua dapat award yang bisa mengembangkan gua xD LOL , apalah aku merepek ni , adess .

Inilah sebab kenapa gua kembang hari ni >:D

MUAHAHA , thank youu akak Nickynieya dan akak yang cun iaitu Sis bubble , mekasihh :D Oke , kalau ada Encik award mesti ada pasangan dia iaitu Makcik Tag , Makcik Tag , harap Makcik sihat-sihat je ye :) *WTFreak?


1. Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu ?
Banyak lahh , ain taller , zirafah , makcik , makcik KFC , lagi lupe dehh

2. Korunk selalu lawat blog siapa ? (link kan)
hahahha , banyak la mak aihh . Tak larat nak link kan :D

3. Apa yang korunk rasa Nickynieya/Sis Bubble improve untuk blog nie ?
Uhm , akak nieya takyah buat apa-apa dahh , memang dah cun melecun , hot meletop xD Kalau Sis bubble blupblup pulak kena buang semua kecomelan blog sis tuh , nanti saya sangat jeles , hehehe .

4. Dalam seminggu , berapa kali korunk buka blog aku Akak Nieya , kalau saya terdrop kat blog akak , hehe . Sebab saya ni sangat malas untuk berblogwalking (T_T) Penatt . Sis bubble blupblup pulak , sama je la kutt . Huwaaa !

5.
Sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel ?
1. Makcik Aina a k a koddi xD
2. Eiqaa ~
3. Izza ;D
4. Huda , haha aku tau kau busy . Nak kasi jugaak ;
5. Feadlinddd ;)
6. Ogy , cik oreo
7. TAMBAHAN , dan semua blogger ! :) Bagi saya , blog korang semua comel ;D


P/S : Hari ni aku buat record bangun awal pada hari AHAD yang berfriend dengan ISNIN yang mcm OMG ! Adess , cuti kali ni mcm lampu liplap , berlap berlip berlap berlip tuptup dah nak skolaaaaa (T_T) Byee

Labels: , ,


© Copyright 2011-2012 A I E N B E N I. All rights reserved.
Simplicity template. Powered by Blogger.